مرجع نمونه سوالات فنی و حرفه ای

ارائه جدید ترین نمونه سوالات در زمینه امتحانات فنی و حرفه ای ,ادواری , اموزشگاهای آزاد, پشتیبان خرید شما درقسمت پشتیبانی سایت در بالای صفحه وهمچنین تلگرام با آی دی pdfbank و شماره تماس 09139309006 از ساعت 9 صبح تا 10شب در وات ساپ هستیم.

اسلاید 1 اسلاید 2 659859ذازرذزطر2

اطلاعیه فروشگاه

موفقیت در آزمون های فنی و حرفه ای کار سختی نیست. اگر نمونه سوالات آزمون های قبلی را مطالعه کرده باشید .

نمونه سوالات شیرینی پز شیرینی های خشک مقدماتی و پیشرفته با جواب کتابچه طلایی

نمونه سوالات شیرینی پز شیرینی های خشک مقدماتی و پیشرفته با جواب کتابچه طلایی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

کتابچه طلایی آمادگی آزمون

شیرینی پز شیرینی های خشک مقدماتی و پیشرفته

سازمان فنی و حرفه ای کشور

کد استاندارد:

1/1/67/76-7

751220670310091

1-070-67-7512

مجموعه شامل 100عدد سوال به صورت جا خالی را پر کنید از امتحانات قبلی سازمان روشی مناسب برای سریع یادگرفتن و مرور کردن در کمترین وقت ممکن و کارای بهتر برای تست زدن در آزمون های آنلاین

 

تعداد سوالات : 100 عدد

نوع فایل : پی دی اف

قابلیت پرینت گرفتن

آزمون های آنلاین فنی و حرفه ای شامل ۴۰ عدد سوال می باشد . که با صحیح جواب دادن به حداقل ۲۰ عدد از سوالات می توانید نمره قبولی کسب کنید.
 
همچنین می توانید لیست استاندارد درسی را که آزمون دارید را از این سایت(سایت ملی استاندارد مهارت ) دریافت کرده و با نمونه سوالات مقایسه کنید.

 

نمونه تصاویری از مجموعه کتابچه طلایی آمادگی

آزمون شیرینی پز شیرینی های خشک مقدماتی و پیشرفته

 

شیرینی پز شیرینی خشک

 

شیرینی پز شیرینی خشک

 

نمونه ای از متن مجموعه

 

 

1- برای تهیه رویه هفت دقیقه ایبا درجه کم مواد را هم می زنیم .

 

2- زمانی که مواد را روی بن ماری قرار می دهیم مواد را با درجه کمهم می زنیم .

 

3- برای رویه کیک گرد 25 سانتی متری 3 عدد سفیده تخم مرغبرای تهیه مرنگ

 

4- بعد از آماده شدن خمیر شیرینی گردوییبازاری آن را باید داغ زد.

 

5- در تهیه شیرینی گردویی بازاریی اگر فر سرد باشدگردویی سفید و کم حجم از فر بیرون می آید.

 

6- اگر جوهر لیموخمیر شیرینی گردویی بازاریی کم باشد باعث می شود که رویه گردویی قبل از پختن زود بسته شده و در فر پف نکند.

 

7- سفید تخم مرغ را برای شیرینی گردویی بازاریی باید همراه با بقیه مواد از چرخ گوشترد شود.

 

8- اگر خمیر نان کشمشی سفت شود باید کمی آببه آن اضافه کرد .

 

9- اگر خمیر نان کشمشی در سینی فر بماند باید قبل از پخت روی آن را کمی با آب اسپریکرد.

 

10- اگر خمیر نان کشمشی در سینی فر بماند رویه می بندد.

 

11- بهترین وسیله برای برداشتن زرده ای که داخل سفیده شده پوست تخم مرغاست .

 



پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 4,800 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کمک به هزینه درمان بیماران سرطانی

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
shirinikhoshkzip_2100013_3457.zip290.8k





نمونه سوالات نانوایی نان های حجیم و نیمه حجیم کتابچه طلایی

نمونه سوالات نانوایی نان های حجیم و نیمه حجیم کتابچه طلایی                   کتابچه طلایی آمادگی آزمون نانوایی نان های حجیم و نیمه حجیم سازمان فنی و حرفه ای کشور کد استاندارد: 2/1/37/76-7 2/1/38/76-7 2/1/39/76-7 1/066/67/7512, 1/066/67/7512 751220680040011   مجموعه شامل 100عدد سوال به صورت جا خالی را پر کنید از امتحانات قبلی سازمان روشی مناسب برای سریع یادگرفتن و مرور کردن در کمتر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,800 تومان